1
umask getting sets to 022 even though all necessary files are modifiedview story

http://unix.stackexchange.com – umask is creating lots of problem to me . I tried following . I have commented umask set entry in /etc/profile and /etc/bashrc . There is not even single file in my home direcotry where i set umask . I have changed UMASK in /etc/login.defs to 011 . When i log in and run umask still it shows me 022 . It should show me as 011 right ? I am using centos 6.6 (HowTos)

1
Install Only Excel 2013 also installs Lyncview story

http://serverfault.com – This is driving me mad. I've used the Office Customization Tool to create an Excel Only install. However, in addition to Excel, it installs Lync. (HowTos)

1
How to boot from my old ssdview story

http://askubuntu.com – i wanted to try ubuntu, and made a bootable Memory stick and the ubuntu installer and try ubuntu works just fine. But now ubuntu or something overrides my macs boot menu and I do not know how to get back to my mac os. (HowTos)

1
Logitech T651 / Multiple tpad configurationview story

http://ubuntuforums.org – Hello, I just bought a logitech T651 trackpad and I'm trying to configure it via Xinput and Synclient. (Hardware)

1
OpenID failed Disabled account when loging into myapps.developer.ubuntu.com/view story

http://askubuntu.com – Why is that when i login https://myapps.developer.ubuntu.com/ I have the following message "OpenID failed Disabled account" (HowTos)

1
[ubuntu] Ubuntu 14.04.2 display missing some charactersview story

http://ubuntuforums.org – I have post the question on askubuntu but no help, here is the link in case you want some rep http://askubuntu.com/questions/612045/ubuntu-14-04-2-display-missing-som... Some time the text display missing some characters, its happen on a UI window or even the terminal text. I have a screenshot here (for example Os type missing the number '64'): Here is my lspci output: 00:00.0 Host br (Hardware)

1
Cannot shut down/restart without using the power buttonview story

http://askubuntu.com – I cannot get it to shut down/restart without clicking on the options multiple times and even then it won't without pressing the power button. System: Host: patrik-Lenovo-G50-45 Kernel: 3.16.0-34-generic x86_64 (64 bit) Desktop: Gnome Distro: Ubuntu 14.04 trusty Machine: System: LENOVO product: 80E3 version: Lenovo G50-45 Mobo: LENOVO model: Lancer 5B2 version: 31900058 STD Bios: L (HowTos)

1
Nvidia driver update breaks phpstorm?view story

https://bbs.archlinux.org – Yes, this. Thanks for the link, not sure why I didn't find. Maybe google hasn't indexed this. I'll update it once I get my computer to run again, at the moment, the Nvidia update messed up a whole lot more. Can't even boot atm... yorrd https://bbs.archlinux.org/profile.php?id=73397 2015-04-23T12:49:20Z (HowTos)

1
How to make virtual interface ping to a host in the networkview story

http://askubuntu.com – I created a virtual interface as indicated in this Unix.SE post. (HowTos)

1
installing openmpi on Ubuntu 14.04view story

http://askubuntu.com – I am trying to instlal OpenMPI on my Ubuntu 14.04 LTS following this guide When I run the command sudo apt-get install -y autotools-dev g++ build-essential openmpi1.5-bin openmpi1.5-doc libopenmpi1.5-dev I get the error messages E: Unable to locate package openmpi1.5-doc E: Couldn't find any package by regex 'openmpi1.5-doc' E: Unable to locate package libopenmpi1.5-dev~ E: Couldn't find any pac (HowTos)

1
How I can Block all China to entry to my serverview story

http://serverfault.com – How I can Block China to entry to my server ? All China country ? By ipset and iptables I want by this to avoid DDOS attacks OS: CentOS 6.6 Thanks. (HowTos)

1
Rotate entire disk set in RAID0 array?view story

http://serverfault.com – We have a Lenovo RD430 with a RAID 500 controller. Installed in the server are 6x 4TB drives configured as 2x RAID0 arrays of 3x 4TB each, however, we also have another 3x identical 4TB drives and would like to be able to rotate one of the arrays on a weekly basis (to allow a set to be taken offsite). When I try (powering down &) rotating one of the arrays with the spare drives I get an erro (HowTos)