13
Lag lag everywhereview story

http://ubuntuforums.org – When I load the system and everything boots fine the application takes time to run and in search option I have to wait for the letters to see it takes around 2-3 seconds. My laptop is having core 2 duo processor and 2 gigs of ram (Hardware)

13
[other] LAMP PHP not working ( Trusty Server )view story

http://ubuntuforums.org – I have installed Trusty Server ( and loaded LAMP during the install.) MySQL and Apache test ok But the PHPINFO test file doesn't load into the FireFox browser - Here are the directions I followed : http://www.htmlgoodies.com/beyond/ph...le.php/3472431 FireFox popup identifies the file as a PHP scripts and asks if I want to open it in the browser - clicking OK just returns the same popup. (Hardware)

3
Answer about Pepper flash.view story

http://ubuntuforums.org – Hi everyone. I should preface this with, issue only after upgrading from 13.something to 14.04 via command line. So it's entirely possible this is caused by an upgrade. I'll do a clean install over the 12.04 later to see if the issue exists there and try it on another 14.04 PC here also and see if the same error occurs. (Hardware)

3
BOOTMGR missingview story

http://ubuntuforums.org – OK, I have a old work computer laptop that I wanted to play and learn Ubuntu with. The condition was that I format the hard drive first. So I have a totally blank hard drive. I burnt Ubuntu 14.04.1 to a disk. Went into BIOS and set CD/DVD as 1, HDD as 2 and USB as 3 and it will still not load the Ubuntu disk to start installing it on the blank system. (Hardware)

3
cannot boot ubuntu gmome 14.04view story

http://ubuntuforums.org – My laptop lenovo z585 ,tried with fast boot off and legacy enabled.it cannot boot from usb (Hardware)

5
Questions about Xen 4.1 on Ubuntu 12.04view story

http://ubuntuforums.org – Hello everybody. I am installing xen hypervisor 4.1 on unbuntu 12.04 my machine is a dell running Intel® Core™2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz × 2 when I run the command "sudo apt-get install xen-hypervisor-4.1" it seems to want to install the amd processor option. i need the VT-x option. any ideas why this is happening? (Hardware)

14
[ubuntu] How do I kill a startup application on logout?view story

http://ubuntuforums.org – I always use a program called redshift on all my linux installs. On Ubuntu 14.04 I have added it to my startup applications, using the command "/usr/bin/redshift". Everytime I logout & in again though another instance of redshift starts up. So if I logout & in 5 times I then have 5 instances of redshift running in my system monitor. This doesn't seem to happen to any other progra (Hardware)

3
Keyboard stops working in Ubutnu 14.10 Nautilusview story

http://ubuntuforums.org – My keyboard stops working in Nautilus. I can reproduce this by the following actions. I have files Named like "TV Show Name S01E01.mp4" and I press F2 to rename and press ctrl+c to copy. I drag the new file in that I want named "TV Show Name S01E02.mp4" so I press F2 to rename and press ctrl+v to copy so I just have to change the 1 to a 2. (Hardware)

5
Creating a home samba/nas serverview story

http://ubuntuforums.org – Hi there , newbie here. (Hardware)

5
[ubuntu] Seemingly Google related Black Screen of Deathview story

http://ubuntuforums.org – So I upgraded my wife's old laptop from 12.04 to 14.04. So far so good! I noticed chrome was no longer working, so I decided to grab the .deb from Google's Chrome website using Firefox, black screen, I had to hard reset to get some visuals back. Thinking it was a coincidence I tried another couple of times, I got the same results. I installed Chrome from PPA and everything seemed to be fine. (Hardware)