4
[ubuntu] IBM G40 laptop screen goes blankview story

http://ubuntuforums.org – Running Ubuntu 8.4.4 on an IBM G40 P4 3.0 with 512 etc... No problems other than one.....When I'm using the OS in any state and I close the lid and lift it back up the screen goes blank and nothing I try will bring it back. The only way to get back to my OS is to do a dirty shutdown and restart and hope that I'm not dumb enough to close the screen. (Hardware)

3
[ubuntu] CD-ROM suddenly won't load disksview story

http://ubuntuforums.org – Hi all: New to the world of Linux, everything was going well on my new-refurbished T-60 when suddenly, in the middle of burning a series of iso images, my cd-rom just stopped working. No matter what I put in there, I get back "Unable to mount location: No media in drive." Additionally, I am now unable to mount a boot volume from startup! I'm using 8.10 on a Lenovo T-60. (Hardware)

3
[ubuntu] HP Pavillion dm3t compatibility with Ubuntuview story

http://ubuntuforums.org – Hi people, I'm planing on buying a new laptop, the HP Pavillion dm3t, with the following configuration: # • Intel(R) Core(TM)2 Duo Processor SP9300 (2.26GHz, 6M Cache) with 512MB NVIDIA GeForce G 105M # • 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) # • 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection (Hardware)

3
[ubuntu] What is the opposite of mkdir?view story

http://ubuntuforums.org – Hi there: I recently created, via terminal, a new folder named "old", but now is not needed anymore. If I created it with: Code: hihihi100@hihihi100-laptop:/media/Volume 1$ sudo mkdir ./old what do I have to type to delete the folder? Cheers (Hardware)

6
[ubuntu] 4965agn aircrack patchview story

http://ubuntuforums.org – I began using Ubuntu when 7.04 came out. I never really was able to get used to it, but I have tried to come back to it. One thing I would like to be able to do is successfully hack a wireless network. Unfortunately, I have this cursed Intel 4965agn adapter. I tried to follow these patch directions. (Hardware)

6
[ubuntu] screen issues with 10.04 betaview story

http://ubuntuforums.org – Hello, i've installed the latest ubuntu 10.04 beta in my pc, dualbooting with win7. However, i'm having some screen/display problems: my computer shows white horizontal lines, running across the width of my screen, and this lines are flickering, like old television sets. It is possible to use the system, but this is an annoying problem. (Hardware)

6
[ubuntu] Lexmark X6675 working!!!!view story

http://ubuntuforums.org – Lexmark have a driver chek out next link my is working now!!! Note: Just usb connection now! Wonderfull!!!:p:p:p:p How to install $:/sudo intal..... pass:// my pass next next next ... (Hardware)

5
[ubuntu] Motion Computing m1400 tablet wacomview story

http://ubuntuforums.org – I have a Motion Computing m1400 tablet with 9.10 karmic installed and using LXDE. I have also installed the wacom drivers and 'wacdump -f tpc /dev/ttyS0' shows proper recognition of the stylus, touch and button click. But moving the stylus has no effect on my pointer. I tried to follow the various wacom threads but am really lost. (Hardware)

4
[ubuntu] New 9.10 install trouible.view story

http://ubuntuforums.org – I just did a install inside of windows, and everything was going great until I tried to install the ATI proprietary drivers. When I restart I get a blank black screen after the logo. Im running a ATI 4870 in this machine. Driver worked fine on my other similar system with a 4890. Tried several different installs, and different versions such as alt, and amd64. (Hardware)

3
[ubuntu] compiz helpview story

http://ubuntuforums.org – Hello all, I am new to Ubuntu, installed 9.1 recently. I am unable to launch compiz in my laptop which has nvidia GeForce Go 7300 w/Turbocache 256mb card. The compiz fusion setting manager and the icon are there. When I run compiz on the terminal I get the following result. I have tried to alter many settings. Please help. Checking for Xgl: not present. (Hardware)