4
Putting lm-sensors into Conky?view story

http://crunchbanglinux.org – HelloDoes anyone know how to edit conky to put in lm sensors detect cpu temps?I do not want to use acpi because alot of people reported problems with it, and I'm used to using lm-sensors anywayMost forum posts on the subject put out answers that don't seem to work for me in Statler (the'yre for Ubuntu or other Oses)I already installed lm-sensors (it came with Statler by default, and (HowTos)

4
[SOLVED] WiFi Only Works Intermittantlyview story

http://ubuntuforums.org – After upgrading to Ubuntu 10.10, I've had difficulties with my wireless connection. It will work for a few hours just fine, then suddenly disconnect and try to ask for my password several times before giving up. It's not the network--another computer on a different OS is having no such problems. (HowTos)

4
[ubuntu] Unable to connect to a small number of random websites: Otherwise networking is fineview story

http://ubuntuforums.org – Okay. I have a crazy problem. I was having no problems (that I knew of) browsing the web since installing Ubuntu 10.10 a week or so ago. I was previously trialling Win7 as my customers will likely be using that in the future. Then I wanted to go to internode.on.net. (HowTos)

4
[SOLVED] Slackware 13.1 x86_64 on Dell Latitude E4310view story

http://www.linuxquestions.org – Hi all, hopefully this will be of some use. Below is a summary of the important technical bits I documented when installing Linux (Slack64) on the E4310. At the time of writing all the hardware should work fine though the most recent kernel and drivers are required - hence Slack is a bit behind wrt this machine. (HowTos)

4
[SOLVED] Maverick and Aircrack-ng RT2X00 problemsview story

http://ubuntuforums.org – Hi, I installed Ubuntu Maverick Meerkat onto an IBM T22 Laptop with an EDIMax EW-7108PCg wireless LAN card. (HowTos)

4
[other] Router problems, please help.view story

http://ubuntuforums.org – Hello everyone. Today I woke up and my Ubuntu boxes could not connect to internet. It said "Connecting" and then "You are now offline". So I thought it is a router thing and I connected directly with a wired modem and it worked. I put the router back and it stopped working. (HowTos)

4
BCM-5704 centos 5.5 problemsview story

https://www.centos.org – Also, there is a CentOS wiki nicely written by milosb on how to install Broadcom drivers from source. While it may not cover the model you have, the tutorial serves as "a single compre... [by toracat] (Distributions)

4
IBM Think pad t60 wireless problemsview story

http://www.linuxquestions.org – I have an Ibm Thinkpad T60 and I can see my wireless network but when I click on it, it acts like its connecting then says disconnected. I have tried everything I can find to fix it. Now keep in mind the only linux based software i have ever used was fedora a few years ago. Im trying to get away from windows completley.. I hope I can get this resolved. Thank you for you help. (HowTos)

4
Installation problems with Linux Mint 10!view story

http://www.linuxquestions.org – Hi all! I've recently got myself a new laptop which I would like to install the Linux Mint 10. But there's some problems with the installaton. Just when it's about to wrap up it stalls and I can't proceed and complete the installation. Any ideas? Thank you=) (HowTos)

4
[SOLVED] MCP61 Audio Problems; Why Did My Solution Work?view story

http://www.linuxquestions.org – I had a problem I solved and I would like to know why it worked. I finally decided to transition to a 64-bit install (AMD64). (same machine, just reinstalling as a 64-bit kernel starting w/ a Debian squeeze netinstall image) My audio chipset is nvidia MCP61, and it was working perfectly under a 32-bit kernel (I did the transition because a poorly-written system backup script (my fault) hosed /us (HowTos)