4
[ubuntu] Can't Connect to Netgear ReadyNAS Duoview story

http://ubuntuforums.org – I have managed to connect to the above NAS using the supplied RAIDar software from my base unit. The unit is duel boot with Ubuntu 10.10 and Windows XP. (HowTos)

4
[ubuntu netbook remix] Wireless works, but breaks each time I restartview story

http://ubuntuforums.org – Hi I have an Asus Eee PC with Ubuntu Netbook 10.10 installed which I've been trying to get my home Wi-Fi working with. After reading some of the other forum threads about the subject, I ended up opening the Additional Drivers manager & removing, then reactivating the Broadcom STA wireless driver. (HowTos)

4
[ubuntu] Linux Newbie - need help with wireless, etcview story

http://ubuntuforums.org – Ok I got my linux machine up and running. I had to wrap a windows driver for my wireless USB (netgear wpn111) using ndiswrapper. (HowTos)

6
[ubuntu] Intel 5300 AGN Limited to 54mbps on Maverickview story

http://ubuntuforums.org – Hello all, I've just upgraded to maverick and while the wireless works fine it is always limited to 54mbps (i get this number when i run iwconfig) and the card can't transfer more than 2.5MB/s (which is faily normal for a 54mbps connection). (HowTos)

4
[ubuntu] Wireless help ASUS P5KPL-CMview story

http://ubuntuforums.org – Hi, just switched my ASUS P5KPL-CM desktop over from XP to 10.04 On XP I was using to my Netgear Wireless-N 300 Router. Now, Auto Eth0 line no problem, but I have no option to "enable wireless" I tried to follow another users thread. (HowTos)

4
[ubuntu] Netgear WGR614 v9view story

http://ubuntuforums.org – I want to know if it'll work on Ubuntu 10.04 before I get it? Thanks! (HowTos)

4
[ubuntu] Thinkpad t410, ubuntu 10.04.01, can not access networkview story

http://ubuntuforums.org – Thinkpad t410, ubuntu 10.04.01 64 bit, can not access internet suddenly by wireless router(Netgear WGR612) today. I can get ip address from rounter, and can ping 192.168.1.1, but can not access http://192.168.1.1, telnet 192.168.1.1 80 showed me connection refused error, the weired thing is my another windows xp laptop can access internet through the same wireless router. Andbody can help me? (HowTos)

4
[ubuntu] Wireless Exclamation Mark and Intermittent Disconnectivity :(view story

http://ubuntuforums.org – I got a NetGear wireless router recently. Attached it to my Huawei (pardon the spelling) modem. I have a HP 540 laptop running Ubuntu 10.04 (love it absolutely!) The wireless gets connected. But there's an exclamation mark almost all the time. Very frequently these days, the connection gets bogged down or websites just don't open at all. (HowTos)

4
[ubuntu] Openvpn strange routing issueview story

http://ubuntuforums.org – I have setup openvpn on the server using ubuntu 9.04 and my client can connect but with issues. His network is very little and consisting of 7 computers including his POS system and his own computer. His network also has 5 IP cameras. His internal network is a 10.255.1.X. The VPN network is setup to 10.255.2.X. (HowTos)

4
Introview story

http://crunchbanglinux.org – Hello everyone, I'm Nick from Exmouth, Devon, UKI'm a teacher at a secondary school, teaching ICT.I'm new to Linux and came across CrunchBang by some stroke of fortune, and it seemed to fit the bill perfectly.I've installed 9.04 Lite on my first ever home pc which I bought back in 1998. It's quite nostalgic really.It cost me £1300! (HowTos)