3
Mouse pointer no longer moves after attempted install of bluetoothview story

http://www.linuxquestions.org – I am using Ubuntu 10.04 on a laptop with a Synaptics touchpad. While testing an install of Bluetooth drivers I booted my computer into recovery mode so I could find out if Bluetooth worked before networking was installed. The system reconfigured the graphics to low VGA which disabled the mouse. I rebooted (normal startup) uninstalled the bluetooth drivers, but my mouse still won't work. (HowTos)

5
Live CD (any distro) on Inspiron 1100 laptop - GUI not workingview story

http://www.linuxquestions.org – I can get many distros' Live CDs to boot on my Dell Inspiron 1100 laptop, but cannot get the GUI to work correctly. CLI works. GUIs (Gnome, KDE3, KDE4) give me a blank screen except for the mouse cursor, which moves around but does not present a context menu. Live CDs tried so far: CentOS, Kubuntu, Mandriva, OpenSUSE. (HowTos)

6
[ubuntu] wireless connection disconnect after 2 hours reboot needed info staff reqeusted addedview story

http://ubuntuforums.org – Quote: motherboard output of lspci j@ubuntu:~$ lspci 00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82G33/G31/P35/P31 Express DRAM Controller (rev 10) 00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82G33/G31 Express Integrated Graphics Controller (rev 10) (HowTos)

3
No KB & Mouse response at login. X froozen?view story

http://forums.opensuse.org – Hey All, I recently upgrade my server pc from 11.2 to 11.3 via the net. Everything seems to go through ok. I restarted the PC and now i can not move the mouse or type anything at the login screen. I can ping the pc fine and i can ssh into it, which tells me the pc is not froozen, just X is? Any suggestions please? (Distributions)

6
Iceweasel transparency problem in Statler+Xfceview story

http://crunchbanglinux.org – Hi.I've just installed crunchbang and I'm really impressed with it. I'm definitely moving to this distro.Everything is ok but just one issue.If I enable the compositor in xfce then the iceweasel menus aren't able to show which option is selected when the mouse hovers, also no submenu appears when the mouse hovers. (HowTos)

4
Crunchbang worked when nothing else did!view story

http://crunchbanglinux.org – Ok, I have an HP w/ AMD Athlon64 3300 processor512MB RAM (1 GIG Coming) 160gb HDAnd sadly a SIS graphics card I think SIS 760I wanted linux on my system as windows is a dog,here is my journey I installed (or tried) in somewhat order1.OpenSUSE 11.2 (failed to get past config screen & and other problems)2.Ubuntu (Failed much like OpenSuse) (HowTos)

4
LXer: Install opensuse 11.3 as PV Guest at Xen 4.0.1-rc4 (2.6.32.16 pvops) on top of Ubuntu 10.04 Seview story

http://www.linuxquestions.org – Published at LXer: The procedure driven by virt-install (libvirt 0.8.2) has been managed via keyboard due to mouse pointer stayed frozen at center of VNC window all the time of installation and finally at Gnome Desktop came up at the end.Get access to text mode console and edit /etc/inittab to switch to initdefault 3 (HowTos)

4
upgraded to 11.3, system hangs... every 10 seconds for half a secondview story

http://forums.opensuse.org – Hello, I upgraded from 11.2 to 11.3 and found that there was no 3d support with the "nouveau" driver for the nvidia card. Then I linked in the nvidia repo and installed the nvidia driver. After that I noticed I had 3d support but things were a bit choppy, regardless of compositing or other tasks running. (Distributions)

4
[ubuntu] ubuntu lucid wireless networkingview story

http://ubuntuforums.org – motherboard Quote: asrock lga775 output of lspci j@ubuntu:~$ lspci Quote: 00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82G33/G31/P35/P31 Express DRAM Controller (rev 10) 00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82G33/G31 Express Integrated Graphics Controller (rev 10) (HowTos)

3
Alpha 2 dual-monitor problemsview story

http://crunchbanglinux.org – I frequently use my laptop with a dual monitor or projector, so I hope somebody can help me here. In alpha 1, I used to be able to control a second display with xrandr very easily. In alpha 2, something goes wrong. Whenever I activate the second display, using either xrandr at the command line, or grandr, I get an almost completely unresponsive system. (HowTos)