4
Nexus 7 in Fastboot (recovery) not activating USB connectionview story

http://android.stackexchange.com – I realise this is asked countless times but I genuinely believe my question is unique, please bare with me as I explain. My Nexus7 (2013) is not working in fastboot mode, I connect my Nexus 7 and run the following: $ adb devices List of devices attached 07c15663 device The Nexus 7 appears (once authorising adb), so I then reboot to fastboot (or bootloader): $ adb reboot bootloader The N (HowTos)

14
Help with Wifi pleaseview story

http://ubuntuforums.org – Hi all, I'm relatively new to Ubuntu. I'm not new to computers, have been working with them my forever. I'm having trouble getting my USB Wifi N adapter to work properly. I installed Ubuntu 14.04 LTS on to a computer I have that had a spare hard drive in it. Ubuntu seemed to install properly. However my wifi connection in Ubuntu really sucks. (Hardware)

3
Need help to restart Linux Mint. Flash drive caused failure.view story

http://ubuntuforums.org – I replaced my windows XP (sp3) OS with Linux Mint 17 32-bit (Cinnamon). I didn't knew about file_systems so I chose not to format entire disk as ext4 & let it be NTFS. Few days back I was unable to eject my flash drive because some complicated "exit code 13" issue (see this & this for more information. (Hardware)

14
[ubuntu] failsafe-failure after installing AMD fglrx driver in Ubuntu 14.04view story

http://ubuntuforums.org – after trying every option I can think of (and from the Web), I am forcefully have to ask here :) So first of all my gear: A Dell e6540 laptop Intel Haswell 4800MQ; lspci: Code: 00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 4th Gen Core Processor Integrated Graphics Controller (rev 06) 00:03.0 Audio device: Intel Corporation Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor HD Audio Control (Hardware)

5
[ubuntu] failsafe-failure after installing AMD fglrx driver in Ubuntu 14.04view story

http://ubuntuforums.org – after trying every option I can think of (and from the Web), I am forcefully have to ask here :) So first of all my gear: A Dell e6540 laptop Intel Haswell 4800MQ; lspci: Code: 00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 4th Gen Core Processor Integrated Graphics Controller (rev 06) 00:03.0 Audio device: Intel Corporation Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor HD Audio Control (Hardware)

5
Qgis icon does not appear in created files (.qgs)view story

http://ubuntuforums.org – Recently I have installed Quantum Gis (Qgis) on my ubuntu 14.04 64bit desktop, but when I create files of this software (type is .qgs) the icon does not appear. I have tried assogiate but it did not solve the problem. I'm not an advanced linux user. Any help would be appreciated. (Hardware)

4
Not a problem, just a newb progress reportview story

http://ubuntuforums.org – First I want to thank the linux community for being here. Not trying to blow sunshine up anybody's butt, but my disgust level with Microsoft just continues to elevate. I remember linux from the days when Nessus was free and Netcat was new (yeah I'm that old). I drifted away, and now I'm back. But clients still want Windows, so how to deliver? Answer: free virtual environment. (Hardware)

14
APCUPSd on Linux Guest to Shut Down ESXiview story

http://hardforum.com – Hey all, Has anyone here done this? Could use a few pointers as I am stuck. So I installed apcupsd in an Ubuntu 14.04 guest. (Hardware)

6
Partitioning hellview story

http://ubuntuforums.org – So I had a 500 GB HDD (and spare for monthly clones). I was going to upgrade to 3 TB drives but found that my motherboard BIOS does not support GPT as no matter what I did it locked up after checking for bootable media. I ended up buying 2x 2 TB drives and used CloneZilla to copy the data from the 500 GB drive to the 2 TB drive. (Hardware)

3
Dual boot issue - ubuntu and win8view story

http://ubuntuforums.org – Hello Everyone! I have been having been looking into forums and trying different things for a while and now I have decided to ask for help. I have installed ubuntu 14.4 on a laptop with pre-installed windows 8 in such a way that I have both win and linux. The installation of linux was successful, but when I restart my machine, it directly goes to windows. (Hardware)