4
Switching to Slackware completely.view story

http://www.linuxquestions.org – Hi, I'm not a complete newbie to linux, I've used Slackware a while back in college for a little while and I'm starting to use Ubuntu at work. I currently have a Mac Mini and a Dell laptop. I don't really like the direction Apple is going with the Mac OS and I would like to delve into Linux completely. (HowTos)

4
[ubuntu] Stuck in update-initramfs loop.view story

http://ubuntuforums.org – System: Ubuntu Server 10.10 NIC: wmp300n Issue: Installing bcmwl-kernel-source fails - stalls at following: Code: update-initramfs: Generating /boot/initrd.img-2.6.35-22-generic-pae Initially I was on this step while accessing the server using SSH on my wireles laptop. (HowTos)

4
[ubuntu] Atheros AR9271 driver for Lucidview story

http://ubuntuforums.org – Hello, I had a TP-Link TL-WN422G USB WLAN which has Atheros AR9271 chip inside. (HowTos)

4
[ubuntu] Network applet vanishingview story

http://ubuntuforums.org – Hi , I am using Ubuntu 10.04 LTS . I encountered a serious nagging problem recently . I have my wireless driver installed just a couple of days back . The network-manager applet situated beside the time and date applet showed that I was receiving wifi signals correctly . I was using broadband connection and I was not subscribed to wi-fi services. (HowTos)

4
[ubuntu] Intel 5300 on Dell m6400 (10.10)view story

http://ubuntuforums.org – Hello, I swapped the wireless card in my m6400 from a Dell 1510 (Broadcom) to an Intel 5300 and I am trying to get it working. Right now it's not coming up at all. This is a running install of Ubuntu, not a new install, prior to the HW swap the Broadcom worked OK. (HowTos)

4
[ubuntu] Wireless problem - Belkin n F5d8053view story

http://ubuntuforums.org – Hi guys, A truckload of kudos to anyone who can figure this out! I'm trying to set up my new BT Home Hub under Lucid on my desktop. (HowTos)

5
[ubuntu] linksys wusb100 v2 issueview story

http://ubuntuforums.org – Hi, new to ubuntu and having difficultly connecting to my wireless router. It can see the router but will not connect keeps asking for password. usb adapter is working 100% as i can connect with it using xp 64bit here is my ubuntu enviorment ted@ted-laptop:~$ lspci 00:00.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] RS780 Host Bridge Alternate 00:01.0 PCI bridge: Advanced Micro Devices [AMD] RS7 (HowTos)

4
Hi from Oxford, Englandview story

http://crunchbanglinux.org – Finally getting round to joining the forum after using CrunchBang for about a year (9.04 on this laptop, and a couple more laptops next to it with Statler partially installed on them!)It's a fantastic distribution for running on an oldish small laptop - tried XUbuntu yesterday, but just couldn't stand the wasted space :-)Duncan (HowTos)

4
X suddenly stopped working - Failed to activate core devicesview story

http://www.linuxquestions.org – Booting up this morning, no problem. But I accidentally let my laptop go into suspend mode, which doesn't work, so I had to force a restart (Suspend mode on my laptop won't allow me to wake it up again). Now, on rebooting, X doesn't work. I usually boot to RL3 then use startx. (HowTos)

4
[ubuntu] 4965AGN - Crashes on battery powerview story

http://ubuntuforums.org – Hi I have a Dell 1501 Inspiron laptop and have swapped out the broadcom network card for an intel 4965AGN so I can use n-speed with my new router. Everything works sweet except my laptop now crashes/locks-up if I try to run on battery power. (HowTos)