4
No sound from Headphones in 11.3view story

http://forums.opensuse.org – Hi... I just installed OpenSUSE 11.3/KDE4 and now I have no sound from the headphone jack. I checked Kmix and everything is fine. I do remember that in OpenSUSE 11.2 I had this similar problem which I solved by switching ON/OFF the "Independent HP" option in Kmix. The problem with 11.3 is that this option is not available in Kmix. I will appreciate any help. Thanks. (Distributions)

4
What happened to my contributions?view story

http://forums.opensuse.org – First, I would like congratulate openSuSE development team for working in 11.3. Big thank you for you guys out there! :) Second, a few days ago I got a notification email about change on several pages that I watch, but link from all the notification is broken. I know there is a migration to wiki.opensuse.org, does that mean all en.opensuse.org page also being renamed/moved too? (Distributions)

4
[ubuntu netbook remix] Wireless not working on HP Mini 1000view story

http://ubuntuforums.org – Hi, I just installed Ubuntu 10.4 for the netbook on my HP Mini 1000 and the wireless is not working. It won't detect any signal. I've tried activating the Broadcom drivers that were listed in Hardware Drivers and neither worked. I also did a full update. lspci results are: Broadcom Corporation BCM4312 802.11b/g (rev 01) (HowTos)

5
Gnome very slow and accessing HDD constantlyview story

http://www.linuxquestions.org – Hi. I just got a fresh Debian squeeze install done on an older laptop. I used a lenny CD to get the machine running and it died half way through the installation. I fixed it and got gnome to run just fine as root. After that, I upgraded to squeeze and now the machine runs too slow to do anything with when gnome starts. It just sits with the HDD access flickering constantly. (HowTos)

6
After upgrade network does not work start and X server insists on using framebufferview story

http://forums.opensuse.org – I upgraded to 11.3. When I start the machine, the network (and all network based services) don't start correctly. X server insists on using framebuffer. After I manually restart the services, everything works just fine (including X server). Its a fully supported notebook (HP Compaq 6710b). I have no idea how to troubleshoot this. (Distributions)

5
[other] wireless router / printer questionview story

http://ubuntuforums.org – Maybe not a Ubuntu specific question, but I'm not sure. I have a linksys wireless router (WRT160N). Connected wireless to the router is my laptop (running Ubuntu) and a wireless HP printer. (HowTos)

5
[ubuntu_studio] Compiling custom kernel something CIFS related left outview story

http://ubuntuforums.org – Hi, After compiling custom kernel for a P3 machine with 512 MB ram I lost ability to mount CIFS shares due to socket error. Here's my config, does anybody know what I left out which is significant for CIFS to function? Code: # # Automatically generated make config: don't edit # Linux kernel version: 2.6.32.11+drm33.2-opt-p3i815-compact (HowTos)

6
openSUSE Weekly News, Issue 132 it out!view story

http://news.opensuse.org – We are pleased to announce our new openSUSE Weekly News!   (Distributions)

5
Opensuse11.3-Livecd (wireless works)view story

http://forums.opensuse.org – I am using Opensuse11.3-Livecd on my new hp box to report wireless connection works well; my card is "Network controller: Atheros Communications Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) " Thank you. (Distributions)

6
Unreliable soundview story

http://forums.opensuse.org – Running 11.3 on my HP DV4-1220US the sound worked fine until I installed the Broadcom-wl wireless drivers then the sound stopped. I was able to get the sound working again by reconfiguring the sound drivers in YaST but it is unreliable and often stops working and I have no volume control in the system tray. Here is the output from the varous scripts and commands (Distributions)