3
I have an issue booting my system, what can I do to fix it?view story

http://askubuntu.com – I cannot boot into Linux or Windows now. I did the boot repair but every time I turn my computer on it goes to Windows then into recovery mode and I went through that and it still brings me back. I can only get in Ubuntu through the live disc. This is my paste: Boot Info Script 0.61.full + Boot-Repair extra info [Boot-Info August 2nd 2012] ============================= Boot Info Summ (HowTos)

4
F17 boot fails. Drops to dracut debug shell.view story

http://forums.fedoraforum.org – I've begun having a problem booting F17. I get "dracut warning: unable to process initqueue" and then "dracut warning: /dev/disk-by-uuid .... does not exist". I'm then dropped into a dracut debug shell. The PC has a single HDD, no RAID or LVM. The HDD has multiple partitions. The PC is dual-boot: F17 and Ubuntu 12.04. (HowTos)

5
[ubuntu] GRUB2 installation failure on USB memoryview story

http://ubuntuforums.org – Hi, I intend to create an Ubuntu (12.04 386) based "PC on a Disk on key) as part of my preparation for a long trip. I took a 32 GB USB memory (Labeled Linux Mint from a former use), booted the PC from a CD, and chose to install on the /dev/sdc (USB memory) and install the grub2 too on that device. Installation ( with / on sdc1 with NO separate /boot) completed with only a single problem- i (Hardware)

5
GRUB2 not loading themesview story

http://chakra-project.org – Malcer wrote:You're wrong about the path of theme.As root, edit the "/etc/default/grub" and add/edit this line:GRUB_THEME="/boot/grub/themes/Dharma/theme.txt"Then make "update-grub". (HowTos)

5
[ubuntu] GRUB 2 rescue can't boot into windows 7view story

http://ubuntuforums.org – I tried to delete old ubuntu on dual-boot via win7 to get more win space (partition had non-ajacent NTFS free disk partitions and woldn't allow me to move in either gparted or win) and reinstalled ubuntu with alongside windows selected. I left about 1/2 NTFS and 1/2 ext3 before reinstalling ubuntu. (Hardware)

3
[all variants] Custom ISO with Burg?view story

http://ubuntuforums.org – I've got a Lenovo B570 that runs Ubuntu very well... That is after I replaced the wifi card and installed an SSD... Anyhow, my issue is this: Any time I've had to reinstall (I prefer doing full installs over OS upgrades), I've had to sit there and wait for the install to complete, then use a live CD to chroot in and install Burg manually. (Hardware)

5
Installing Arch on Macbook Air w/ BIOS-compatibility mode using rEFItview story

https://bbs.archlinux.org – Truth be told, I would not recommend using the included gptsync that comes with rEFIt.  I usually check the GPT and MBR manually.  This can be done with gdisk (gptfdisk).  If they are not the same, use gdisk to create a new hybrid MBR in the "recovery and trasnformation" menu.  I believe that menu will also give you an option to view the MBR partition table (as the ma (HowTos)

5
Grub2 Command Line Restarts On Any Commandview story

http://serverfault.com – I've been attempting to configure a software raid1 using a pre existing Ubuntu 12.04 install by following the guide here. I successfully completed step 4 but then couldn't get Ubuntu to boot into the degraded raid device. (HowTos)

5
[ubuntu] Grub2 Killed - Command Line Restarts On Any Commandview story

http://ubuntuforums.org – I've been attempting to configure a software raid1 using a pre existing Ubuntu 12.04 install by following the guide http://feeding.cloud.geek.nz/2011/03...-existing.html. I successfully completed step 4 but then couldn't get Ubuntu to boot into the degraded raid device. (Hardware)

5
Two EFI disks with Grub2view story

http://unix.stackexchange.com – I bought two SSD disks and as usual I though that installing Windows on a completely separate disk would be the easiest solution, but I can't find any tutorials for dual booting with grub2 (efi). All tutorials assume one EFI boot partition. Using just: menuentry "Windows 7" { set root=(hd1,1) chainloader +1 } Gives me invalid EFI path. What is the correct configuration? (HowTos)