3
[ubuntu netbook remix] Iwp5300 master mode?view story

http://ubuntuforums.org – Hi I have a Fujitsu T5010 laptop running Ubuntu and I am trying to see if it is possible to enable master mode with built in Intel 5300 AGN wireless adapter. I followed through the instructions on: https://help.ubuntu.com/community/WifiDocs/MasterMode (HowTos)

5
Howto Change Plymouth themes (initial splash screen) in Ubuntu 10.04view story

http://ubuntuguide.net – Plymouth splash screen is the initial splash screen at boot-up.Ubuntu 10.04 uses Plymouth instead of xsplash to manage the fancy boot graphics.If you want something different,you can try following method to change the default Plymouth splash screen. (HowTos)

5
Why are Nvidia drivers in repo outdated?view story

http://forums.opensuse.org – I can't seem to understand this for the life of me. Why is it that the versions of the Nvidia drivers always seem to be so far behind the version available directly from Nvidia? I'm assuming this is the case, as I just upgraded my Nvidia driver to 195.x using the repository through Yast2 and it broke my X configuration. No matter what I did it refused to play nice. (Distributions)

5
[ubuntu] problem getting 5ghz(300 mb/s) wireless connection intel 5100 cardview story

http://ubuntuforums.org – hello everyone i m quite new to ubuntu lucid 10.04 but for me is fantastic ,ive got just a small problem my sony vaio fw56z laptop (with intel 5100 wireless card) just connect 2,4 ghz to my time capsule and get 72 mb/s maxium speed so i guess it s in n wireless mode but in 2,4 ghz band. (HowTos)

3
[ubuntu] Ubuntu 10.04 wireless on Acer Aspire D250view story

http://ubuntuforums.org – Hey there, I'm completely new to Ubuntu and just installed 10.04 LTS on my Acer Aspire D250 netbook. There seems to be a problem with the OS recoginizing my wireless card. I have installed Ubuntu over windows, I don't dual boot. I am able to access the internet when I use the LAN from my other computer. (HowTos)

3
[ubuntu] Keep Losing Connection, Slow, netgear wg311v3view story

http://ubuntuforums.org – Hello, I have recently installed Ubuntu 10.04 on my older hp machine. I had earlier installed a Netgear WG311v3 in the system, so i could move this machine and setup my main computer where this used to be. I still have windows on this machine and the wireless works perfectly, and swiftly. (HowTos)

6
[ubuntu] Problem with HWNUm-300view story

http://ubuntuforums.org – Hello, I'm French and I have a problem with my wireless card (HWNUm-300). I get the driver here: http://drivers.softpedia.com/progDow...oad-85695.html (HowTos)

6
iwl3945 intermittant drops with Network Manager, better with ifup and wicdview story

http://forums.opensuse.org – Installed openSUSE 11.3 over an existing 'very stable' 11.2 installation and started experiencing wireless connectivity issues immediately. Network Manager would show connected 100% - 92% but I would lose connectivity to mail, browser and messenger(s). This disconnect would last less than 30 secs but would occur every 2 to 4 minutes. dmesg reported: (Distributions)

4
Drivers nVidia disponibles pour la 11.3!view story

http://forums.opensuse.org – Les drivers propiétaires nVidia sont dorénavant disponibles pour ceux qui ont installé openSUSE 11.3. Sur le wiki: Additional package repositories - openSUSE ou directement le lien ftp (Distributions)

5
nVidia repos are in placeview story

http://forums.opensuse.org – The nvidia drivers can now be installed from the repo Go to: Additional package repositories - openSUSE or ftp version for 11.3 ftp://download.nvidia.com/opensuse/11.3 (Distributions)