4
Compaq CQ56 - netbook priced basic notebookview story

http://apcmag.com – The Compaq Presario CQ56-103TU is a very basic notebook, but at this very low price you’re getting an excellent deal regardless. (IT news)

4
s3virge driverview story

http://www.linuxquestions.org – Hi everybody! After updating to unstable my dual monitor settings doesn't work anymore. I have a nvidia card and an old s3virge compatible card. When i use my old config (the one before updating to unstable), I get two black screens and no ctrl-alt-f1/del reaction. This is the log: Code: (==) ModulePath set to "/usr/lib/xorg/modules" (WW) AllowEmptyInput is on, devices using drive (HowTos)

4
[ubuntu] Ethernet problem (10.04 & .10)view story

http://ubuntuforums.org – Hi, my machine is a Compaq Prescario cq60 (amd 64bit). i have a problem with my ethernet card: the connection is very slow. my wireless has no issues. i cannot browse properly (eg cannot watch youtube videos), my torrent speed is at most 100 whereas with my wireless i got for the same torrent (almost at the same time) 300. (HowTos)

4
[ubuntu] ar5001 device not readyview story

http://ubuntuforums.org – in the knetworkmanager it says device not ready and it cannot be that my wireless switch if turned of in windows because i am not dual booting at the moment i have a compaq presario cq60 409sa atheros AR5001 ifconfig wlan0 up does nothing i have done rfkill list and unblocked it (HowTos)

4
free os linux for Compaq Presario CQ62-112TU core i5 -430view story

http://www.linuxquestions.org – free os linux for Compaq Presario CQ62-112TU LAPTOP core i5 -430 which can be loaded on Intel® HM55 Recommended (HowTos)

4
[ubuntu] Ubu 10.04 won't connect thru usb wireless adapterview story

http://ubuntuforums.org – I managed to get my usb wireless-n adapter to work in Ubuntu 10.04. Unfortunately, Windows managed to hose the hard drive while I was configuring it so I had reformat and reinstall both WinXP and U10. The USB wireless-n works perfectly under WinXP but nothing happen under U10. The icon in the Panel shows spinning arrows indicating there's a connection but I can't actually get out. (HowTos)

4
[ubuntu] Wireless Established, Connection Active~ Still no internet, Compaq Presario c500view story

http://ubuntuforums.org – Hey all, My first 'issue' with 10.10, and it's not on my computer, but on a friends. I am only here for a short time, so Im trying to figure this out as soon as possible. (HowTos)

4
[ubuntu] Ubuntu 10.10 & MAC adressview story

http://ubuntuforums.org – Hello, I've recently bought a netbook (a Compaq 700pe) and installed Ubuntu 10.10 (RC) on it. After finishing the installation, driver installation and update, I went to check the wireless device's MAC address in order to connect to my router, protected with mac filtering. (HowTos)

4
[ubuntu] Wi-Fi LED flickers and has a slow connection.view story

http://ubuntuforums.org – Hi. My laptop is a CompaQ Altec Lansing with a 64 bit CPU, Running Ubuntu 10.04 It has a button next to the power to show the wireless status, on or off. If I turn the laptop on with the wireless active, it keeps flickering between on and off states, and gives me a really slow connection. I can fix it by switching the wireless off and on again, but I know this shouldn't be happening. (HowTos)

4
new centos 5.5 start crashing or hardware failureview story

http://www.linuxquestions.org – dear gurus i installed a new centos 5.5 1 old server hp ml380 g3 series on 2gb ram, 72gb raid 1+0 scsi disk after running 1 sucessfull day next morning i found no response of ping, telnet, putty, ssh. (HowTos)