4
[ubuntu] Problem network dell N7010 upgrade 9.10 10.04view story

http://ubuntuforums.org – I installed ubuntu 9.10 and my network wasn't working, so I looked it up and I've seen that the drivers weren't correctly installed so I just installed them. The wired connection worked after that. I've let my software update center upgrade to ubuntu 10.04 and now neither the wired nor the wireless connections work. (HowTos)

4
External commands on Windowsview story

http://vim.wikia.com – Comments: thoughts ← Older revision Revision as of 10:31, October 22, 2010 Line 58: Line 58: We REALLY need to rename this tip. Something like "Mapping a key to run an ex command". Do we need to mention external commands at all in the title? Maybe two titles, one with :ex command, one with external command? (HowTos)

4
I cant receive mails in Inbox when configured with sendmailview story

http://www.linuxquestions.org – hi i am Viknesh, I installed sendmail in my fedora 7 system. i took the advice as provided in this url http://www.redhat.com/magazine/025no...ail/index.html I started with "Configuring s`endmail" Then i went with installing MailScanner without going to clamav and spamassasin installation as i don need it. I just configured my local domain and assigned a my own IP address. But there w (HowTos)

4
Can someone please explain how to upgrade rsyncview story

https://www.centos.org – Sorry for the stupidity but I am lost on this.I need to upgrade rsync on a command only machine. is there a step by step maybe on this.With the command line codes? (Distributions)

4
it says cant mount volume and wont recognize my seagate expansion driveview story

http://www.linuxquestions.org – it says cant mount volume and wont recognize my seagate expansion drive after I had the seagate plugged in to a windows pc! :( It says something about using command line to fix it but I'm new to Linux and don't know what to do! Help please... (HowTos)

4
Using an OB menu-entry to start lamppview story

http://crunchbanglinux.org – Afternoon (where I am, anyway) :rolleyes:Let me know if this question is inappropriate here.My attempt at starting lampp from an OB menu entry is failing.After reading the man entry for terminator, I tried these:gksudo terminator --command="/opt/lampp/./lampp start"gksudo terminator --execute /opt/lampp/./lampp startand even this:gksudo terminator < /opt/lampp/./lampp startMy bash ski (HowTos)

4
5 Ways To Fix Window Decorations – Visual Effectview story

http://www.linuxnov.com – GTK Window decorations is gone, Emerald window decorations is gone, compiz visual effects not working, Title bar is gone along with “close, minimize, maximize” buttons. Many of you guys maybe had to faced these problems before, usually happen when visual effect is active using compiz. so here i will show you how to easily fix these problems. 1. (HowTos)

4
Getting Model and Manufacturer for the LCD and TFT monitorsview story

http://nixcraft.com – Hello All, I have about 100 Centos based machines and all are from different brands and manufacturers. I wanted to know the manufacturer and model information for all the LCD and TFT monitors attached to all the machines. Is their a command in Linux which can provide me this information. Thanks in Advance (HowTos)

4
How to find the active TCP and PIDs corresponding to them in Linux programming?view story

http://www.linuxquestions.org – Hi all, I am programming on Linux middleware so I need to get a list of all active TCP connections. Is there any API to get such information? I know I can find the connections in /proc/net/tcp, but how to find the PIDs corresponding to the connections? Apparently ps or netstat command is not an option since it is a middleware. Any help will be appreciated! Cheers Tete (HowTos)

4
Can't mount nfs4 directories with Kerberos auth on CentOS 5view story

http://www.linuxquestions.org – I have an nfs server running Solaris. It works fine and a large number of clients happily mount directories from it. But only almost all clients. All clients that have problem run CentOS (5.4 and 5.5). I've found one or two of each version that fail, but also a couple of each version that work. The mounting is done via autofs but that doesn't seem to make any difference. (HowTos)