5
[Solution] Getting Skype to workview story

http://crunchbanglinux.org – Hi All, I am a longtime reader, first time poster. I installed Statler 64bit last night and I am really loving it. Installed and ran like a dream, considering it is only alpha. The only problem I came across was the dreaded Skype. But through some perseverance, I managed to get it to work. So I thought I would post my solution here. (HowTos)

5
[ubuntu_studio] Compiling custom kernel something CIFS related left outview story

http://ubuntuforums.org – Hi, After compiling custom kernel for a P3 machine with 512 MB ram I lost ability to mount CIFS shares due to socket error. Here's my config, does anybody know what I left out which is significant for CIFS to function? Code: # # Automatically generated make config: don't edit # Linux kernel version: 2.6.32.11+drm33.2-opt-p3i815-compact (HowTos)

6
Problem with sound ubuntu 10.04-64 Intel Corporation 82801JD/DOview story

http://www.linuxquestions.org – Hi. I am beginner in Linux and i have a problem: No any sounds in my system. I have UBUNTU 10.04 64 bit Before i tried 10.04 32-bit and all was fine, but i have 64-bit processor... This is lspci`s output(partitialy): 00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801JD/DO (ICH10 Family) HD Audio Controller (rev 02) (HowTos)

6
openSUSE Weekly News, Issue 132 it out!view story

http://news.opensuse.org – We are pleased to announce our new openSUSE Weekly News!   (Distributions)

5
[ubuntu] 10.04, Intel 5100 Wifi card, Dell Mini 10vview story

http://ubuntuforums.org – Hi, Having had a working Broadcom wifi card I decided to replace it with an Intel 5100 thinking it would improve the reception and generally poor performance in finding and logging on to wireless connections. However after installing the card and doing a clean system 10.04 install I can't get wireless working. (HowTos)

4
xvidcap not recording soundview story

http://forums.opensuse.org – I just did a clean install of opensuse 11.3. Pretty much everything is working great. However, I tried to record a video of a youtube stream and the sound didn't record while using xvidcap. I'm using all default settings. Anyone know a fix for this? I'm a newbie when it comes to linux audio. (Distributions)

5
vlc codecs problemview story

http://www.linuxquestions.org – i followed this site http://vcn.bc.ca/~dugan/setting-up-slackware.html to install the codecs. i downloaded the codecs from this site http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html (HowTos)

6
5.1 Surround Sound on Acer Aspire Laptop Help Neededview story

http://www.linuxquestions.org – Sound: Hello, I am running Fedora 13 64bit with Gnome, on Acer Aspire 7730ZG Laptop with Dobly Home Theater Surround Sound 5.1. When I goto sound Sound Preferences, click the hardware tab,I select Analog Surround 5.1 Output and select Test Speakers, Only the Front Right, Front Left, Front Center have the test sounds working. (HowTos)

3
[11.3][GNOME][TOTEM][BANSHEE] No Sound on .mp4 and quicktimeview story

http://forums.opensuse.org – Hi, I just did a fresh install of openSUSE 11.3 32bit GNOME on my notebook and everything runs fine...yet But there is an issue with the sound playback on mp4's and quicktime (apple trailers) that I was not able to fix. I added the Packman 11.3 repo via Yast -> Software Repositories -> Add... -> Community Repositories (Distributions)

3
audio mute doesnt work with external speakersview story

http://forums.opensuse.org – i hope this is in the correct sub-forum, and shouldnt be in the laptop sub forum. anyway, the problem.... im on an intel HD audio sound chipset, and the internal speakers work 100% perfect. (Distributions)