7
Pulseaudio Channel Map [my solution]view story

http://crunchbang.org – If this is in the wrong place, then please move it.  I've posting because it has taken me close to a month to figure out how to channel map pulseaudio on my system.  I started on Xubuntu 12.10, and now completed it on waldorf.  I have a 5.1 card (CM8738) with 3 outputs for 6 speakers.  I'll mention the jacks later in the post.  This is how I fixed my system in wa (HowTos)

7
Using avconv to stream live audio from in-line (alsa hw:0,0) over wireless access point to a client.view story

http://stackoverflow.com – I have linaro 12.06 installed on my Miniand's Hackberry(https://www.miniand.com/products/Hackberry%20A10%20Developer%20Board). I have wireless access point up on the hackberry with the ssid of HACK I am using this command on the hackberry: avconv -f alsa -ac 1 -i hw:0,0 -acodec mp2 -b 64k -f rtp rtp://10.0.0.1:1234 So using my laptop I connected to the hackberry "HACK" and then I pulled up th (HowTos)

7
laptop fan is always ON using linux mint 14 [migrated]view story

http://stackoverflow.com – Im using Linux mint 14 Cinnamon 64bit. I have problem with fan its always Running-ON i dont know why can someone please help Linux core-Inspiron-N7010 3.5.0-17-generic #28-Ubuntu SMP Tue Oct 9 19:31:23 UTC 2012 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux Sensors acpitz-virtual-0 Adapter: Virtual device temp1: +26.8°C (crit = +100.0°C) temp2: +0.0°C (crit = +100.0°C) radeon-pci-020 (HowTos)

7
[ubuntu] 5.1 audio over HDMIview story

http://ubuntuforums.org – Hello, running 12.10 amd64 on a ASUS M5A88-M Motherboard with a built in RS880 [Radeon HD 4250] graphics card. I've got a nice 5.1 surround sound AV receiver which only accepts HDMI, so I'm not interested in any other way to play audio other than HDMI. I've built a home theatre PC, so having the graphics on the MoBo cuts down on space, power and fan noise. (Hardware)

7
[all variants] Edirol UA101 and channel mapsview story

http://ubuntuforums.org – Hello everyone, After sorting this sound card so it works at all, a process involving manually telling Pulse Audio to use it by adding the following lines to /etc/pulse/default.pa Code: load-module module-alsa-sink device=hw:0,0 load-module module-alsa-source device=hw:0,0 Because, for some reason, the UA-101 doesn't show up as an alsa device despite showing up when you type: Co (Hardware)

7
Transcribe! software to help transcribe recorded music.view story

http://linuxlandit.blogspot.com – The Transcribe! application is an assistant for people who want to work out a piece of music from a recording, in order to write it out, or play it themselves, or both. It doesn't do the transcribing for you, but it is essentially a specialised player program which is optimised for the purpose of transcription. It has many transcription-specific features not found on conventional music players. (HowTos)

7
[ubuntu] NVidia HDMI audio device not listedview story

http://ubuntuforums.org – Hi all, I'm trying to build an Ubuntu XBMC machine and I'm having problems with HDMI audio. I've installed a spanking new version of 12.04 and done a full update. I've also installed the current recommended NVidia drivers which seem to work fine. However I don't get audio over HDMI. In fact I get a constant static style hiss from the speakers. (Hardware)

7
Pulseaudio 3.0 disponibile per il downloadview story

http://www.oneopensource.it – I developer di Pulseaudio qualche settimana fa hanno rilasciato una nuova stable release ovvero Pulseaudio 3.0, che porta con se, oltre alla correzione di vari bug, un notevole miglioramento del supporto ai dispositivi wireless come ad esempio le cuffie bluetooth. (Software)

5
[ubuntu] Ubuntu 12.04 and Lenovo G780 headphone jack not workingview story

http://ubuntuforums.org – Hi, I run Ubuntu 12.04 and have Lenovo G780 laptop. When I plug headphones to jack the sound mutes but you can't hear anthing from the headphones, I tried different headphones. I ran a script I found on of the help pages here: Code: $ wget http://www.alsa-project.org/alsa-info.sh -O alsa-info.sh && bash alsa-info.sh --2012-12-30 21:28:46--  http://www.alsa-project.org/alsa-inf (Hardware)

5
Why mplayer is not working with VDPAU?view story

http://askubuntu.com – I'm try to run HD video, the command to run the video is: mplayer -vo vdpau -vc ffh264vdpau And the error I get is: [mkv] Track ID 1: video (V_MPEG4/ISO/AVC), -vid 0 [mkv] Track ID 2: audio (A_AC3), -aid 0, -alang und [mkv] Will play video track 1. Detected file format: Matroska VIDEO: [avc1] 1280x720 24bpp 23.976 fps 0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s) Load subtitles in . SUB: Could not determine (HowTos)