6
Need pointer to make simple oss volume managerview story

http://askubuntu.com – I can not get my ALSA or Pulseaudio get working for my headphone sound. (HowTos)

14
[SOLVED] KDE logs me out when trying to use MPlayer, guvcviewview story

https://bbs.archlinux.org – Sorry, I didn't have the time before, but today I was testing and by checking the outputs (which before I didn't know you could save with "&>" ), I see the problem is the video output xv, I changed that to vaapi and problem solved. Of course, that's why I could use SMPlayer, because there I have in video output vaapi. (HowTos)

5
[Solved] Pops/Crackles on Realtek ALC892, HDA Intel PCH (ALSAview story

https://bbs.archlinux.org – egg:  Thanks for the info you've left here and elsewhere.  It's been very helpful to me.I had a similar problem with my ALC892 (Asus P8P67  w 8G RAM) using Kubuntu, But mine turned out to be being caused by the driver rapidly switching outputs between Analog Output and Analog Headphones for a fraction of a second.  Fortunately I was able to fix this behaviour by disab (HowTos)

2
Configure ALSA on Realtek ALC665/Nvidia GPU 11 HDMI/DPview story

https://bbs.archlinux.org – no but i didn't try till now, whenever i get some hdmi devies input i'll try techmagyor https://bbs.archlinux.org/profile.php?id=40618 2011-12-06T14:31:20Z (HowTos)

2
KDM Looks Un-Themed, KDE 4.7.3view story

https://bbs.archlinux.org – Well... (HowTos)

2
Sound not working outside of KDE (Phonon)view story

https://bbs.archlinux.org – have you checked Archlinux wiki ALSA? sealemar https://bbs.archlinux.org/profile.php?id=53745 2011-10-31T06:39:26Z (HowTos)

2
[ubuntu] Thinkpad T420s 11.10 (Oneiric) Setup Notes!view story

http://ubuntuforums.org – Sharing my setup notes on a T420s i7-ssd. This also is mostly applicable to most thinkpads in the T400 line, like the T410 and T420. Ubuntu 11.10 (64bit) is fantastic. To get better battery life it needed a few kernel features enabled, fan control to be optimized and video drivers updated. (Hardware)

2
Loogging boot messagesview story

https://bbs.archlinux.org – Has anyone tried http://projects.archlinux.org/initscrip … 20f39fda48 ?The goal is to get rid of the control characters from /var/log/boot#!/bin/bash sed 's#\^\[#\\033#g' /var/log/boot > 00blog printf "$(cat 00blog) \n"was the best I could do.Neither 'less -r' nor 'less -R' works for me.For some reason the log ends on network daemon (sorry for the weird f (HowTos)

4
NVIDIA GT cards not detected by ALSA (running Slackware)view story

http://www.linuxquestions.org – Hey there, I'm back with new problem for that htpoc project.. slowly killing me... anyways! I just replaced the ATI videocard by a NVIDIA GT430 videocard on my Slackware64 13.1 htpc and cant get the card to be detected by alsa so I have no sound through HDMI. Only the onboard devices are detected. Alsaconf does not see the card and the Kmix application does not see it either. (HowTos)

4
[SOLVED] No sound through speakersview story

http://crunchbanglinux.org – So, 2 days after installing latest #! on HP mini 110-3150 I noticed that there is no sound through speakers. Sound on headphones works. I addedoptions snd-hda-intel model=refTo:/etc/modprobe.d/alsa-base.confI reinstall alsa-base but still no sound.what is next? compile alsa-drivers from source? (HowTos)