4
[ubuntu] TP Link TL-WN722N strange connectionview story

http://ubuntuforums.org – I just installed Ubuntu 10.10 yesterday, this is my first experience of Linux so I am a noob and have no idea how to go about troubleshooting this myself. I have been googling and searching forums for ages and have read a lot of threads of people having problems getting connected but have still to find anyone with the same issue I am having. (HowTos)

4
piranha not workingview story

http://www.linuxquestions.org – Hi, I have installed piranha on centos5.5 64 bit. I have disabled iptables. Now i see nanny is crashing or busy waiting on something. I did a strace -p <pid> and found this. And found that nanny is consuming cpu 100% on us. Here is the nanny process i found in my system. root 9778 9770 49 Nov01 ? (HowTos)

4
[ubuntu] Ethernet problem (10.04 & .10)view story

http://ubuntuforums.org – Hi, my machine is a Compaq Prescario cq60 (amd 64bit). i have a problem with my ethernet card: the connection is very slow. my wireless has no issues. i cannot browse properly (eg cannot watch youtube videos), my torrent speed is at most 100 whereas with my wireless i got for the same torrent (almost at the same time) 300. (HowTos)

4
[ubuntu] Inspiron 9300 / Ubuntu 10.10 wireless super slowview story

http://ubuntuforums.org – Wireless connection is very very slow. Mostly have tried firefox and chrome. IPV6 fix in firefox had no better results. Any help would be great. (HowTos)

4
[kubuntu] Kubuntu 10.10 and KDE Wireless Woesview story

http://ubuntuforums.org – So I would love to give KDE a try and have installed it, but like most people, it doesn't work with my wireless equipment. I have searched the forums and tried just about everything posted, including removing the kdenetwork manager and using WICD .... still nothing. It is stuck at "getting ip address". I'm using a desktop computer with a D-Link DWA-552 Xtreme N PCI card. (HowTos)

4
Connect to Vmware guest solaris remotelyview story

http://www.linuxquestions.org – Hi Admins, I am trying to connect to vmware workstation guest solaris 10 machine remotely. I have tried putty, Remote desktop... I did the following: vmware setting: display enabled: used ports 3389/5901/8000. then on RDesktop:IP address:port no but says can't connect to remote computer... I am using 2 laptops....vmware is on 1 laptop and trying to connect to it through other laptop. Than (HowTos)

4
[ubuntu] My network stopped working - NetworkManager disappearedview story

http://ubuntuforums.org – Hello, I have a notebook Dell Vostro 1000 dual boot with Ubuntu 10.04 and it was running ok on my machine until a forced shutdown, after that, the NetworkManager icon does not appear and the computer doesn't connect anymore. (HowTos)

4
[ubuntu] 2 network cards-help with setupview story

http://ubuntuforums.org – Hi all, I am trying to get 2 network cards working at the same time. The first is a motherboard nic and i have no issues with it, the second is a Linksys LNE100TX. What I want to be able to do is to have the motherboard one (Eth0) for internet access and the Linksys (Eth1) for loading software via ethernet. (HowTos)

4
Creating an Alias or CNAME record for each network device with a Static IPview story

http://www.linuxquestions.org – Hello, My apologies if this should have been posted in the networking group. I'm running Ubuntu Server 10.04 to provide DHCP and Internet Sharing on my home LAN. In a previous configuration, I was running Fedora + AMAHI to provide the same services. (HowTos)

4
Help With IPTables shell Scriptview story

http://nixcraft.com – I have been trying to research and understand Netfilter/IPTABLES the best that I can. I have written a shell script to start with and I would like to know if I could post it and have some opinions on it to help me get it right. Presently I have a site located on a Virtual Server with (2) two IP Addresses. (HowTos)