4

Wine / WoW problems

view full story
linux-howto

http://forums.fedoraforum.org – Hello, I've just installed fedora12 64bit. Next I went onto install wine using the following Code: yum install wine That seemed to instal 1.1.32 of wine OK Then I copied my WoW directory from my windows partition into : Code: ~/.wine/drive_c/WoW I have gone to that directory and tried to run the game using : Code: wine Wow.exe -opengl This opens a window for the game, but before it has a chance to load I get a popup error that looks like the following. http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink If I run wine Launcher.exe -opengl I get the launcher come up OK, then clicking "Play" effectively calls the WoW.exe and I get the above error. I'm not sure how to tackle this issue, I've done the exact same process for ubuntu and it worked perfectly first time (install ubuntu, install wine from apt-get, copy files, run) The only output I can see in the console is Code: [james@nevada WoW]$ wine Wow.exe -opengl fixme:advapi:SetSecurityInfo stub archive Data\enGB\patch-enGB.MPQ opened archive Data\patch.MPQ opened archive Data\enGB\patch-enGB-2.MPQ opened archive Data\expansion.MPQ opened archive Data\lichking.MPQ opened archive Data\common.MPQ opened archive Data\common-2.MPQ opened archive Data\enGB\locale-enGB.MPQ opened archive Data\enGB\speech-enGB.MPQ opened archive Data\enGB\expansion-locale-enGB.MPQ opened archive Data\enGB\lichking-locale-enGB.MPQ opened archive Data\enGB\expansion-speech-enGB.MPQ opened archive Data\enGB\lichking-speech-enGB.MPQ opened fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x39ed30,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x39eb20,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x39f348,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x39f50c,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x39f508,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x39f4fc,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x39f0c4,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x39de70,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x39de98,0x00000000), stub! fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONNECT_TIMEOUT (5000): STUB fixme:wininet:InternetSetOptionW INTERNET_OPTION_SEND/RECEIVE_TIMEOUT 5000 fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONNECT_TIMEOUT (5000): STUB fixme:wininet:InternetSetOptionW INTERNET_OPTION_SEND/RECEIVE_TIMEOUT 5000 fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONNECT_TIMEOUT (5000): STUB fixme:wininet:InternetSetOptionW INTERNET_OPTION_SEND/RECEIVE_TIMEOUT 5000 fixme:reg:GetNativeSystemInfo (0x37404284) using GetSystemInfo() fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONTEXT_VALUE; STUB fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONTEXT_VALUE; STUB fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONTEXT_VALUE; STUB wine: Unhandled page fault on read access to 0xbc93b9fb at address 0xbc93b9fb (thread 00bd), starting debugger... ^Cerr:seh:setup_exception_record nested exception on signal stack in thread 00bd eip 51b28afe esp 7ffdac64 stack 0x232000-0x3a0000 Segmentation fault (core dumped) Can anyone give me some pointers? (HowTos)