4

USB stick no longer automounts

view full story
linux-howto

http://forums.fedoraforum.org – FC 11 / Latest updates installed I can manually mount it from a term window but really prefer automount. Used to work a few days ago so Im looking towards it being some problem/change in a update. No error messages. Here is a snipet of my logs that shows pulling and reinserting memstick: Code: Oct  9 10:02:53 coffee kernel: usb 2-3: USB disconnect, address 5 Oct  9 10:03:16 coffee kernel: usb 2-3: new high speed USB device using ehci_hcd and address 6 Oct  9 10:03:16 coffee kernel: usb 2-3: New USB device found, idVendor=054c, idProduct=0243 Oct  9 10:03:16 coffee kernel: usb 2-3: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3 Oct  9 10:03:16 coffee kernel: usb 2-3: Product: Storage Media Oct  9 10:03:16 coffee kernel: usb 2-3: Manufacturer: Sony Oct  9 10:03:16 coffee kernel: usb 2-3: SerialNumber: 5A08052382819 Oct  9 10:03:16 coffee kernel: usb 2-3: configuration #1 chosen from 1 choice Oct  9 10:03:16 coffee kernel: scsi10 : SCSI emulation for USB Mass Storage devices Oct  9 10:03:21 coffee kernel: scsi 10:0:0:0: Direct-Access    Sony    Storage Media    0100 PQ: 0 ANSI: 0 CCS Oct  9 10:03:21 coffee kernel: sd 10:0:0:0: Attached scsi generic sg2 type 0 Oct  9 10:03:21 coffee kernel: sd 10:0:0:0: [sdb] 3915776 512-byte hardware sectors: (2.00 GB/1.86 GiB) Oct  9 10:03:21 coffee kernel: sd 10:0:0:0: [sdb] Write Protect is off Oct  9 10:03:21 coffee kernel: sd 10:0:0:0: [sdb] Assuming drive cache: write through Oct  9 10:03:21 coffee kernel: sd 10:0:0:0: [sdb] Assuming drive cache: write through Oct  9 10:03:21 coffee kernel: sdb: sdb1 Oct  9 10:03:21 coffee kernel: sd 10:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk No error messages. I have not seen alot of posts on this and did see one about policykit. But I dont think that is my problem as there is no error message about policy. Could be wrong though. Anyone else run into this? (HowTos)