6

[ubuntu] DigiPro 5x4 Tablet with Wizardpen. Help needed.

view full story
linux-howto

http://ubuntuforums.org – I've followed the tablet wizardpen setup instructions at https://help.ubuntu.com/community/TabletSetupWizardpen exactly and have run it to a little trouble. I successfully calibrated the tablet then the tutorial asked me to save the calibration output and paste it into the x.org config file, Here are the exact instructions. Quote: Edit the file - Run this command: sudo vim /etc/X11/xorg.conf Press "I" - So that "-- INSERT --" appears! Insert the output from calibrate into xorg.conf: (just place it below your generic mouse!) Add the following line in the "ServerLayout" section: InputDevice "WizardPen Tablet" "AlwaysCore" Save the file, and exit the editor! (Press "ESC" and write ":wq" and press "Enter") Problem is I don't see any thing that say's Generic mouse to place it below nor do I see any thing that says ServerLayout so thinking it was me and not the file, I took a shot at it. This is what my file now looks like, Quote: Section "Screen" Identifier "Default Screen" DefaultDepth 24 EndSection Section "Module" Load "glx" InputDevice "WizardPen Tablet" "AlwaysCore" EndSection Section "Device" Identifier "Default Device" Driver "nvidia" Option "NoLogo" "True" Driver "wizardpen" Option "Device" "/dev/tablet-event" Option "TopX" "3681" Option "TopY" "5250" Option "BottomX" "30708" Option "BottomY" "30496" Option "MaxX" "30708" Option "MaxY" "30496" EndSection And this is what it looked like before Quote: Section "Screen" Identifier "Default Screen" DefaultDepth 24 EndSection Section "Module" Load "glx" EndSection Section "Device" Identifier "Default Device" Driver "nvidia" Option "NoLogo" "True" EndSection After I restarted my computer I got a warning telling me that ubuntu was starting in graphics low mode. This should be an easy fix, just set every thing back to normal, I'm just wondering how I'm supposed to leave the x.org config file in order to set up my tablet. Does my config file not look how it should by default or do I just not know what is what inside it. I can't be the only newbie who came across this, I would be very grateful if any of you could lend me your thoughts. btw I'm running 9.10. Thanks (Hardware)