1

Skype 4.0

view story
linux-howto

http://ubuntuforums.org – Hi , Kam instaluar versionin e ri te skype (4.0) . Problemi esht ky: kur shkruaj user the password me del ky mesazh ("Errore I/O disco"). Nese provoj nga terminal ("sudo skype " ) hapet normalisht por pasi e mbyll terminalin mbyllet dhe skype. :mad::mad::mad: (Hardware)