5
GeForce4 Ti 4200 with AGP8X versus Compositingview story

http://forums.opensuse.org – Hi there, I have an old GeForce4 Ti 4200 with AGP8X which did her kob very well on my machine. I've attached two monitors with Xinerama option and separate X screens. The driver is the latest and greatest from nVidia repository NVIDIA 96.43.16 So far so good, but when I tried to activate Compositing, it is all greyed out with the following message: (Distributions)

4
[ubuntu] Ralink usb 3070 on Acer Aspire One running 10.04view story

http://ubuntuforums.org – Hi (HowTos)

5
Suse 11.1 + kernel-pae 2.6.27.48 update + alsa-kmp update = Borked Soundview story

http://forums.opensuse.org – Updating Suse 11.1 to Kernel 2.6.27.48... and then updating alsa-driver-kmp (from multimedia:/audio:KMP/openSUSE_11.1_Update) completely broke my sound system. Alsa is up-to-date from multimedia:/libs/openSUSE_11.1 and my sound chip is HDA_Intel on a Toshiba laptop. The system worked with all previous kernel and Alsa-KMP updates. boot.msg gives the following: (Distributions)

6
nVidia drivers & PCI I/O MEM issuesview story

http://forums.opensuse.org – Well, this is disappointing: I've upgraded from 11.2 to 11.3 for some of the various changes made to the base system, and my nVidia driver will no longer load. This was a problem with previous releases (especially with kernels before 2.6.30), but was fixed with the 11.2 release (i.e., I didn't have to do any fiddling - just install the nvidia driver and off we go). Here are some specifics : (Distributions)

6
Howto: MPDview story

http://crunchbanglinux.org – just noticed this thread,http://crunchbanglinux.org/forums/topic … -use/page/ and it seems a lot of people were having trouble with mpd, just set it up myself so ive written this how to.first of all install mpd: (HowTos)

4
[ubuntu] Sony Vaio SZ series, Intel Corporation PRO/Wireless 4965 AG or AGNview story

http://ubuntuforums.org – I am new to Ubuntu and I have problem with wireless connection. I could not find any wireless connection at all. I am now using wired connection. Sony Vaio SZ series, Intel Corporation PRO/Wireless 4965 AG or AGN My software details are: $ iwconfig lo no wireless extensions. eth0 no wireless extensions. (HowTos)

5
After Upgrade to 11.3 b43-driver stops working after some time (wl driver working!)view story

http://forums.opensuse.org – Hi all, after upgrading to 11.3 I have problems in using the b43 driver. It just disconnects after some period of time (sometimes sooner, sometimes later) with the following messages: Code: Jul 19 21:55:33 data kernel: [ 1104.293969] [drm] Num pipes: 1 (Distributions)

6
Apt-fast and Axel: Faster apt-get Installations and Upgradesview story

http://www.ubuntugeek.com – (HowTos)

4
iwl3945 messagesview story

http://forums.opensuse.org – Hello guys, I installed opensuse 11.3, my wireless driver is iwl3945. Wireless working fine, even sometimes i have to try couple time to connect to the wireless. In /var/log/messages , i got this message ever 1 minute: iwl3945 0000:03:00.0: Failed to get channel info for channel 165 [0] What is that messages mean? Anyone have some problem? (Distributions)

9
[ubuntu] 10.4 on dell vostro 1510 with BCM4312 identify networks but wouldn't connectview story

http://ubuntuforums.org – Hi guys, this is a weird situation. The network manager has no problem identifying the networks around but it wouldn't connect to some of them unless I restart the computer. (HowTos)