11
[ubuntu] Yet another WUSB600N problemview story

http://ubuntuforums.org – hi guys, sorry for yet another n00b thread on the infamous wusb600n, i have tried to follow other threads instructions but i get lost, novice here so i have downloaded the RT3572 driver from railink and put it in my home folder (HowTos)

3
[ubuntu] no wireless???!!!!view story

http://ubuntuforums.org – hi this is my first thread i have problem in usb wirless card my system is ubuntu 9.04 the system dosent detect the usb card after i install update give me that the driver is rt2800 but cant detect the chipset whe i try on windows it give me the name of usb adapter is 802.11 wireless adapter just only (HowTos)

8
[ubuntu] Broadcom 4306/3 chip - fwcutter not found - see result in comment.view story

http://ubuntuforums.org – I did a full install of 9.10 on my Dell Inspirion 1200 laptop & use a Dell 1350 card, after several posts and replies I went to http://linuxwireless.org/en/users/Dr...wn_PCI_devices and followed the instructions for Ubuntu/Debian. This is the result I get.... (HowTos)

9
[ubuntu] slowing internet connectionview story

http://ubuntuforums.org – As soon as i start using the internet the speed is ok. afer a couple of minutes it startss slowing down. Initially the speed is more than 900k however its eventually slows down to 100k. i have to disconnect and reconnect to keep having the speed. My windows speed was more than 900k. i use wireless internet and the router is not faraway from laptop (HowTos)

11
Couple of amusing linux commandsview story

http://ubuntuguide.net – Today I found this in ubuntu forums,although it could be a long time ago I had to share it with you! Easter Egg Open terminal from Applications->Accessories->Terminal.Type these command in turns: (HowTos)

4
[ubuntu] [need help]problem with squid and bandwidth limitationview story

http://ubuntuforums.org – Hi all. I'm having problems with squid, and i don't know how to solve them because I'm new to linux. a. Why squid in my computer often does not work? The process has already started (using the command sudo squid start), but the Internet on client computers can not connect. This can be be resolved if the proxy server computer is restarted. Anybody know why is this happen? (HowTos)

3
[ubuntu] OpenVPN Service works, but VPN Server can't see my local networkview story

http://ubuntuforums.org – Dear community, I have set up my OpenVPN configuration in such a way that I can log in from remotely (via the Internet) to my local network. However, as I am very lazy (problem one), I only want users to use one set of certificates, but forcing them to log in with their own username and password that is on an LDAP server somewhere within my local network. (HowTos)

6
[ubuntu] unknown command "down"view story

http://ubuntuforums.org – I'm trying to put wlan0 in monitor mode to work out airmong and when I tr to put it into monitor mode ~$ iwconfig wlan0 down iwconfig: unknown command "down" can't find anything that could help me and not bother anyone. Thx in advance! (HowTos)

4
[kubuntu] No wireless with Broadcom 4312???view story

http://ubuntuforums.org – Hi, After some serious trouble with Plasma, I decided to re-install 9.10. When booting up, I noticed that the wireless indicator light stayed on orange which usually means that the driver is not loaded. I have a Broadcom 4312 in a HP Pavilion dv6. I checked the repository but no driver shows up. I seem to remember that it used to be there. (HowTos)

4
HardwareMap - Lists computers,services on the local network and hardware connected to your computerview story

http://www.ubuntugeek.com – (HowTos)

3
[ubuntu] Sharing Internet via Bluetooth?view story

http://ubuntuforums.org – Did anyone shared internet via bluetooth in karmic koala 9.10? If so, How? I tried almost all forums solutions but no success. Thanks for your attention guys. :) (HowTos)

3
[ubuntu] my eth0 is weirdview story

http://ubuntuforums.org – Hello i am using wpa_supplicant and am trying to access network. If i type command ifconfig i get what is shown on picture below: In second paragraph i get eth0:avahi which shouldnt be there and i think it is messing my connection. I must remove this to only get first and third paragraph on this picture. How do i do this? (HowTos)