6
[ubuntu] screen issues with 10.04 betaview story

http://ubuntuforums.org – Hello, i've installed the latest ubuntu 10.04 beta in my pc, dualbooting with win7. However, i'm having some screen/display problems: my computer shows white horizontal lines, running across the width of my screen, and this lines are flickering, like old television sets. It is possible to use the system, but this is an annoying problem. (Hardware)

3
[all variants] Best filesystem for mp3sview story

http://ubuntuforums.org – Hi, I'm in the process of getting an external harddrive for the purpose of storing my mp3s and sharing on bittorrent. I've read that, depending on what you think is a 'large' or 'small' file, mp3s could be classified as large files and xfs and/or ext3 may be the best file system type for this drive. (Hardware)

5
[ubuntu] Motion Computing m1400 tablet wacomview story

http://ubuntuforums.org – I have a Motion Computing m1400 tablet with 9.10 karmic installed and using LXDE. I have also installed the wacom drivers and 'wacdump -f tpc /dev/ttyS0' shows proper recognition of the stylus, touch and button click. But moving the stylus has no effect on my pointer. I tried to follow the various wacom threads but am really lost. (Hardware)

4
[ubuntu] New 9.10 install trouible.view story

http://ubuntuforums.org – I just did a install inside of windows, and everything was going great until I tried to install the ATI proprietary drivers. When I restart I get a blank black screen after the logo. Im running a ATI 4870 in this machine. Driver worked fine on my other similar system with a 4890. Tried several different installs, and different versions such as alt, and amd64. (Hardware)

4
[SOLVED] [lucid] disable display sleepingview story

http://ubuntuforums.org – Duh... nevermind. looking in completely wrong application. Mod pls delete (Hardware)

6
[kubuntu] DVI output to Flatscreen shows no displayview story

http://ubuntuforums.org – Hi guys, I'm very new to Linux in general. I have recently installed Kubuntu 9.10 and performed a full dist-upgrade and update. I decided to connect the box to my flat screen Philips TV via DVI, using simple onboard ATI 9100. The display gets detected OK in System Settings, but for some reason nothing at all will show onscreen (simply states NO INPUT DETECTED). (Hardware)

3
[ubuntu] compiz helpview story

http://ubuntuforums.org – Hello all, I am new to Ubuntu, installed 9.1 recently. I am unable to launch compiz in my laptop which has nvidia GeForce Go 7300 w/Turbocache 256mb card. The compiz fusion setting manager and the icon are there. When I run compiz on the terminal I get the following result. I have tried to alter many settings. Please help. Checking for Xgl: not present. (Hardware)

5
[ubuntu] Sharp Aquos 46" 1080P 120Hz - Can't get 120Hz with xorgview story

http://ubuntuforums.org – Just got a sharp aquos LC-46D85UN and I can't get it to run at 120Hz. Its stuck at 50Hz and I'm starting to get a headache. I verified my nvidia-setting and force gpu scaling is not checked. I got the modelines with gft 19020 1080 120 Here is what my xorg.conf looks like: Code: Section "ServerLayout" (Hardware)

3
[ubuntu] Partion mistakeview story

http://ubuntuforums.org – I was formatting a few external drives yesterday and realized after it was to late that I removed the first partition from my maxtor external hard drive by mistake. I am using cfdisk or I can use fdisk if it helps fix the issue. (Hardware)

4
[ubuntu] Sound stopped working with boot...view story

http://ubuntuforums.org – Hi there. I had working sound on my server, installed some security updates, now it doesn't work. I originally got the sound working by following the sound troubleshooting guide in here: https://help.ubuntu.com/community/SoundTroubleshooting (Hardware)

6
[ubuntu] 63 secs boot: probably too slowview story

http://ubuntuforums.org – Hi there, I was wondering if you could please look into my bootchart. The boottime is 63 seconds and I think thats way too much. I installed 9.10 starting with a CLI and building it up from there. So I must have forgotten something, I guess. I hope someone out here can help me with this. greetings dusdus (Hardware)

4
[ubuntu] I Just Bought a Dell Studio 1555 - Any Tips?view story

http://ubuntuforums.org – I just took the plunge and bought myself a new computer to replace my aging MacBook. Here are the specs: Model: Dell Studio 1555 Processor: Intel Core i5-520M (2.40 GHz) RAM: 4GB Graphics Card: ATI Mobility Radeon HD 4570, 512MB Wireless: Intel Centrino Advanced-N 6200 (Hardware)