6
[ubuntu] Ubuntu 11.10 and Windows 7 do not work togetherview story

http://ubuntuforums.org – Hi there. Before installing Ubuntu 11.10, I had 2 partitions in Windows, the second of which I split into 2, the second of which was used for the Ubuntu installation. However once the Ubuntu installation completed, I could no longer boot into Windows 7, every time I chose the option, the computer would restart and bring me back to the Grub menu. (Hardware)

4
[ubuntu] Internal routing broken after upgrade to 11.10view story

http://ubuntuforums.org – AaaaGGGHHHHHH I'm borked. Upgraded my gateway server yesterday from 11.04 to 11.10 and now things are broke. Need your help for ideas Here is what works. I can get to the internet. I can get to my box from the internet. External is working fine. The problem is with my internal network. I can see systems trying to get DHCP requests. but they never get completed. (Hardware)

10
[ubuntu] trying to use .wab contact fileview story

http://ubuntuforums.org – I want to import it into evolution mail. Obviously it won't let me. I was googling around, it says the only way to turn the file into a csv file is to export it as a csv file then import it again. I no longer have outlook, the file is a back up copy. Is there a way to turn it into a csv file without importing or exporting from a mail client? I'd really like to know. (Hardware)

3
[ubuntu] Powertop doesn't workview story

http://ubuntuforums.org – Hi Folks, I'm unsing Ubuntu 11.10 and as an attempt to further optimize battery performance I decided to try powertop. (Hardware)

3
[ubuntu] Relative path set to PATH in scriptview story

http://ubuntuforums.org – I'm having a hard time finding a way to do something. This is probably kind of stupid but I want to add a path to the enviroment PATH, the problem is the script isn't going to know where it lives. There is a tool that comes bundled with a project, project1/tools and that path needs to be set when making project 2. (Hardware)

13
[ubuntu] Flashing windows on startup and hiccups on touchpadview story

http://ubuntuforums.org – Greetings! I am running ubuntu 11.10 64bit on a Dell Vostro 3350. I have had some strange things going on. When i startup ubuntu the windows are flashing/blinking and the touchpad is having hiccups (the usb connected mouse does not suffer from this). after a while this goes away and ubuntu is running like it should. (Hardware)

11
[ubuntu] Why is tar so slow at writing to a cifs share?view story

http://ubuntuforums.org – This is on Ubuntu 10.04. I can write to my cifs share at 250 mbps with cp. I can tar over my nfs network at close to gigabit speed. But when I tar to my cifs share, I am only getting 70 mbps. Any idea how this can happen? Here is my mount command from /etc/fstab: //zzz-address /zzz-mount-location cifs credentials=/root/smb/credentials.mbb,uid=0,gid=0 0 0 And here is the tar co (Hardware)

5
[lubuntu] Mixed Wireless Security Problemsview story

http://ubuntuforums.org – Hello, I have a Linksys WPC54G wireless network adapter with which I am trying to connect to a network with. The network in question has mixed WPA and WPA2 security. (Hardware)

6
webcam apps not workingview story

http://ubuntuforums.org – has anyone gotten either cheese or camorama to work in 12.04. (Hardware)

13
Performance with latest daily build seems sluggish. Everyone or just me?view story

http://ubuntuforums.org – I've not been testing Ubuntu for the last few days now. So, I zsync'd the iso and put it on my USB drive. Everything feels like crap. Window dragging lags, scrolling is choppy, launching programs is slow, the app menu lags when rolling over the options, etc. This is all off the liveUSB and it was really smooth and excellent the last time I tried a few days ago. (Hardware)

12
[wubi] Ubuntu won't work. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!view story

http://ubuntuforums.org – I used wubi on my laptop to download Ubuntu to run it with windows 7, and it looked like it down loaded just fine, but when I start it up it shows the screen with the 5 dots and then goes to a black screen and doesn't do anything. it also says before the 5 dot screen "prefix not set and not webuildr if that has anything to do with the problem. (Hardware)

11
Clementine in Xubuntu - keyboard shortcutsview story

http://ubuntuforums.org – Anyone in here using Clementine in xubuntu. IF so - are your keyboard shortcuts working - mine failed recently, the standard MediaPlay for instance doesn't work anymore - replacing with Ctrl+C works though. However changing the Back to something appears to just clear the playlist completely. (Hardware)